explore-kleos

Beheer uw zaken

calendar Kalender

Beheer uw tijd effectiever. Personaliseer uw agenda met een dagelijks/wekelijks/maandelijks overzicht en ontvang alerts. Of deel uw agenda met uw collega’s. Koppel de afspraken aan de medewerkers van een het dossier. Synchroniseer met Outlook.

183837-arrows-loop-outline-repeat-2 DPA-integratie

Via het DPA-Adresboek beschikt u steeds over de juiste gegevens van advocaten en rechtbanken. Dankzij de verdere integratie vindt u elke DPA-communicatie in uw dossier terug, en worden de kosten juist geboekt.

templates Templates

Modellen maken het leven eenvoudig omdat u heel wat invulvelden van uw dossier niet steeds opnieuw moet invoeren. Kleos bevat standaard heel wat modellen. Met de editor van Kleos kunt u uw eigen modellen maken.

cases Dossiers

Behoud moeiteloos de controle over al uw dossiers. Elk document, elke e-mail, activiteit, vervaldatum, contactpersoon, prestatie of factuur zijn steeds en in één muisklik beschikbaar.

access-wolters Toegang tot Jura

Heeft u een abonnement op Jura, onze virtuele juridische blbliotheek? Fantastisch! Vanuit Kleos start u Jura eenvoudig op. En u slaat de resultaten van uw opzoekingen op in het juiste dossier in Kleos. Wetgeving, rechtspraak, doctrine en modellen steeds binnen handbereik.

document Documenten en e-mail

In Kleos kunt u snel en eenvoudig documenten en e-mails creëren of wijzigen. Er is een sterke integratie met Word en Outlook. Alles is steeds gekoppeld aan uw dossier. U kan u dossier steeds consulteren vanop elk toestel.

tasks Taken

Vervaldata, prioriteiten, taken: identificeer en beheer elke geplande activiteit. Kleos volgt alles op en houdt u op de hoogte met alerts voor uw taken.

ms-office Integratie met MS Office

Werk met hetzelfde gemak met Kleos als met uw huidige tools. Zowel Outlook, Word als Excel zijn perfect geïntegreerd. Zo werkt u vlot vanuit Kleos. Kleos centraliseert al uw documenten, taken, facturen,… per dossier.

contacts Contactpersonen

Beheer uw contactpersonen, met hun gegevens, functies en specifieke informatie en link ze met elk specifiek dossier.

Beheer uw kantoor

183763 - arrow down download outline s Digitaal Procederen

Maak in een handomdraai een Digitale Stukkenbundel in Kleos, verzend deze naar de gewenste geadresseerden en wijs uw kosten onmiddellijk aan het juiste dossier toe.

mobility Mobiliteit

Krijg toegang tot dossiers, contactpersonen, taken en prestaties, op elk moment en vanop elk toestel. Bovendien kunt u elk document openen, aanpassen en opslaan of een nieuw document toevoegen. Al uw nieuwe of aangepaste acties op een mobiel toestel zijn realtime beschikbaar op kantoor en vice versa.

configurability Aanpasbaarheid

Pas Kleos aan volgens uw behoeften. Dankzij een slimme configuratie is onze software erg flexibel. Maak gebruik van modellen voor uw documenten en de communicatie met uw cliënt. Wilt u een stapje verder gaan? Dan maken wij rapporten en modellen op uw maat. Onze software-advisors helpen u hier graag een handje bij.

security Beveiliging

Kleos is de meest beveiligde en betrouwbare omgeving voor uw gegevens: 24/7 opgevolgd en altijd beschikbaar. We bewaren de gegevens van uw kantoor en klanten veilig en volledig geïsoleerd in onze privé-cloud. De beveiliging is gegarandeerd met een certificaat van Norton Symantec en McAfee. Bovendien zijn onze processen ISO 27001 gecertificeerd.

reporting Rapportage

Wilt u weten hoe goed het met uw kantoor gesteld is? Dankzij de geïntegreerde tijdsregistratie en rapporteringstool, krijgt u in 1 muisklik een overzicht van de prestaties, activiteiten en te factureren items voor uzelf en uw medewerkers. Via Smart Reports (Kleos Business) krijgt u toegang tot een set van sterke managementrapporten. En we creëren graag dat ene rapport volgens uw wensen.

276518 - accept check folder outline t Veilig bestanden delen

Ontdek Kleos Connect, het beveiligde en nieuwe platform van Kleos om bestanden uit te wisselen. Deel al uw documenten in volledige veiligheid. De activiteiten en commentaren van dit document zitten automatisch in uw dossier.

time Tijd

Via een eenvoudige stopwatch en dankzij de geïntegreerde tijdsregistratie is het zeer eenvoudig om uw prestaties te registreren. Uw prestaties zijn steeds gelinkt aan het juiste dossier en klaar voor facturatie.

billing Facturatie en boekhouding

Behoud steeds het overzicht op alle facturen voor uw dossiers en zorg voor een vlekkeloze boekhouding. Op basis van de geregistreerde prestaties en kosten maakt u met Kleos automatisch uw ereloonstaten en facturen op, verstuurt u rappels, doet u de btw-aangifte en maakt u klantenlistings aan. U factureert op basis van prestaties of vaste tarieven. Met Kleos Business kunt u in bulk factureren, voor meerdere dossiers,…

Ontdek welk pakket het beste bij u past

Kleos Essential

Specifiek ontworpen voor de (solo-)advocaat die nood heeft aan eenvoud en doeltreffendheid. Kleos Essential is praktisch en automatiseert uw core-activiteiten. Zo verhoogt hij uw effectiviteit in een handomdraai.

Samengevat

  • arrow Centraal dossierbeheer: documenten en contacten gebundeld in 1 dossier
  • arrow Tijdsregistratie en facturatie
  • arrow Integratie met Microsoft Office en DPA

Kleos Pro

Kleos Pro past zich aan de werkwijze en de structuur van het kantoor aan. Van centraal dossierbeheer tot facturatie, geïntegreerde boekhouding en basisrapportering over de prestaties van uw kantoor.

Samengevat

  • arrow Kleos Essential +
  • arrow Geïntegreerde boekhouding: eenvoudig en onder controle
  • arrow Aangepast aan uw kantoor: extra velden, tarieftabellen, dossiersoorten,...

Kleos Business

Met Kleos Business kiest u voor vergaande automatisatie en een stevig set dashboards en rapporten. Zo hebt u steeds een goed zicht op de rendabiliteit van uw kantoor en neemt u beslissingen met een terdege onderbouw.

Samengevat

  • arrow Kleos Pro +
  • arrow Bulkfacturatie
  • arrow Financiële rapportering en sterke rapporten op maat