Over ons

Bij Wolters Kluwer combineren we voor u onze juridische en technologische expertise. Zo bieden wij oplossingen die u als juridische professional ondersteunen en die toelaten dat u zich kunt focussen op uw klanten en uw juridisch werk.

about-us-kleos

Dagelijks schenken meer dan 20.000 juridische professionals hun vertrouwen aan Kleos.

Kleos is meer dan 10 jaar geleden ontworpen om juridische professionals te ondersteunen in hun dagdagelijkse activiteit. En dit vanuit het besef dat het inzetten van technologie een belangrijk concurrentievoordeel is.

Kleos is beschikbaar in negen verschillende Europese landen en is de eerste oplossing die gebruikmaakt van cloud- en mobiele technologie in een sterk beveiligde omgeving voor het beheer van documenten, dossiers en het kantoor in zijn geheel.

Dankzij Wolters Kluwer kunnen juridische, tax, financiële en professionals in de gezondheidszorg doeltreffender en efficiënter werken. We bieden informatie, software, intelligente tools en diensten aan deze professionals.

We creëren waarde door informatie, diepgaande expertise en technologie te combineren en klanten oplossingen te bieden die hun kwaliteit en doeltreffendheid verhogen. Professionals komen naar ons wanneer ze nood hebben aan praktische informatie en tools waarmee ze hun klanten beter kunnen helpen.

We hebben meer dan 175 jaar ervaring in tal van geografieën en expertisegebieden. Onze inkomsten zijn wereldwijd verspreid, met 8% afkomstig uit Azië en de rest van de wereld, 37% uit Europa en 55% uit Noord-Amerika.